Grit! Gravel Fest – 2021

Distance
60 km, 100 km, 130 km
Price
From
€ 20.00
Date
31 July - 01 August 2021

About this event

Grit! Gravel Fest – 2021

Het Hageland wordt gekenmerkt door glooiende landschappen, fruitbomen, weidse vergezichten en prachtige wijngaarden. Deze bloedmooie regio, geprangd tussen Leuven, Tienen, Diest en Aarschot bevat oneindig veel fantastische gravelstroken, onverharde kuitenbijters, holle wegen en leuke bossen waar je gravel bike voor gemaakt is. Het Hageland is de ideale speeltuin voor een heerlijke gravelrit!

Maar er is meer, veel meer, en daar zorgt Grit! voor. Het team achter dit gloednieuwe digitale gravelplatform zal het event pimpen en voor de nodige omkadering zorgen. Zo kan je terecht bij verschillende standhouders uit de gravelwereld die je graag de allerlaatste nieuwtjes vertellen. Voor wie nog niet beschikt over een gravel bike, is er de mogelijkheid om een aantal gravel bikes uit te testen op een speciaal uitgetekend testparcours. Grit! Gravel Fest is er voor iedereen die van offroad wegen houdt. Ook met een mountainbike of crossfiets ben je welkom!

Grit! Gravel Fest biedt 3 verschillende parcours aan: 60 km, 100 km of 130 km. Voor ieder wat wils in één van de mooiste fietsstreken van het land. Afspraak op zaterdag 31 of zondag 1 juli in Baal voor dit unieke gravelfeest!