Virtual Athora Great Bruges Marathon

Afstand
8 km, 21 km, 42,195 km
Prijs
Vanaf
€ 35.00
Date
17 - 18 oktober 2020

Over dit evenement

Virtual Athora Great Bruges Marathon

De eerste virtuele Athora Great Bruges Marathon loopt van 17 tot 18 oktober en biedt een uitdagende en veilige loopervaring die lopers en wandelaars van over de hele wereld verenigt en uitnodigt om Brugge (virtueel) te ontdekken.

Als deelnemer heb je de keuze uit 3 challenges: 8km, 21km of 42,195km. Lopen of wandelen doe je met de revolutionaire MyTrace app.

Deelname is gratis. Wie zijn of haar beleving helemaal af wil hebben, kan bij de inschrijving ook het Athora Great Bruges Marathon & Half Marathon T-shirt en een echte medaille bijbestellen. Afspraak aan de virtuele startlijn!!

Revolutionaire event app - MyTrace

Waar en wanneer je jouw challenge ook loopt, de nieuwe en revolutionaire event app MyTrace belooft elke deelnemer een levensechte event experience te bezorgen.

Starten kan vanaf je eigen voordeur, op je favoriete trainingsparcours of je lokale atletiekpiste en doe je in één van de beschikbare waves. Ook tal van andere deelnemers starten op dat moment. Je ziet ze dan wel niet, maar de speaker in je oortjes vertelt je in welke positie je ligt, wat je tussentijden zijn én welke gebouwen je normaal op dat moment zou passeren in de échte Athora Great Bruges Marathon. Nadien kan je via de app makkelijk je resultaat, foto’s en virtuele medaille delen op jouw social media kanalen.

Afspraak aan de virtuele startlijn!