Neem deel aan:

Virtual Teamleader Heroes Run

Afstand
5 km, 10 km

Prijs
Vanaf €0.00

Date
20 - 22 november 2020

Over dit evenement

Virtual Teamleader Heroes Run

Het zijn onzekere tijden. Leven en werken gebeurt op een ander tempo, en de finish is nog niet in zicht. 

Toch houden we met z’n allen de boel in gang. Dat vraagt een helder hoofd en een optimale gezondheid. Strik dus je loopschoenen, en neem in het kader van de Dag van de Ondernemer deel aan de Teamleader Heroes Run.

Start bij je voordeur

Schrijf je in en loop tussen vrijdag 20 November en zondag 22 November mee in één van de beschikbare waves. Het startschot klinkt bij je eigen voordeur en onderweg hoor je aanmoedigingen van succesvolle sportieve ondernemers uit België en Nederland. Je kiest op voorhand een afstand van 5 of 10 km, en loopt je eigen route op je eigen tempo.

Al loop je apart, toch loop je helemaal niet alleen: tal van andere deelnemers starten in dezelfde wave als jij. Via de MyTrace-app hoor je in welke positie je ligt en wat je tussentijden zijn. Nadien kan je via de app makkelijk je resultaat, foto’s en virtuele medaille delen op social media.

Elke kilometer een held

Helden? Jawel! De MyTrace-app neemt je mee in de beleving. Onderweg ontmoet je namelijk een aantal bekende koppen - virtueel, via je koptelefoon. Daarvoor trommelde Teamleader 15 (ex-)atleten en ondernemers op, zoals muzikant en topmanager Michel Decoster, oud-wielrenner Karsten Kroon en architect-CEO Anthony Shaikh.

Elke kilometer word je aangespoord door één van hun memorabele sportmomenten. Tussendoor delen ze ook ondernemerstips en de nodige aanmoedigingen. Hun coaching geeft je de vleugels om door te blijven knallen op jouw asfalt, grindpad of bosweg naar keuze. De welbekende hardloopcoach Evy Gruyaert praat het geheel aan elkaar.

DOWNLOAD MYTRACE

Snelle start

In slechts 3 stappen

1. Download MyTrace

Download de MyTrace app via de App Store of de Google Play Store en volg de stappen tot jouw MyTrace ID zichtbaar wordt.

2. Meld je aan

Meld je aan voor je event en kies de afstand die je wilt lopen. Klik op de MyTrace link in je bevestigingsmail.

3. Kies je wave

Kies in de MyTrace app jouw gewenste startmoment en blijf in beweging.