Afstand
50 km, 75 km, 120 km
Prijs
€ 0.00

Over dit evenement

Gravel 19 – 10/11.07.2021

De Vlaamse Rand is een bruisende regio met een schat aan parken, tuinen en groene plekjes. Samen met de ongerepte landschappen en diversiteit van de verschillende deelregio’s vormt de Vlaamse Rand de ideale setting voor Gravel 19.

Met Gravel 19 trekken we door de 19 gemeenten die de Vlaamse Rand rijk is. Deze ‘gordelgravel’ vormt de ideale gelegenheid om de Vlaamse Rand op een andere manier te ontdekken.

Startplaats van deze unieke graveltocht is Tervuren. We vertrekken in de schaduw van de historische Panquinkazerne alias “het Hoefijzer” van waaruit we een gravelronde rondom Brussel maken en de 3 deelregio’s van de Vlaamse Rand doorkruisen, zijnde het Dijleland, het Pajottenland met de Zennevallei en de Brabantse Kouters. Ook het schitterende Zoniënwoud maakt deel uit van Gravel 19.

Gravel 19 gaat door op zaterdag 10 en zondag 11 juli. Naast de gordelgravel, de volledige tocht van 120 km rond onze hoofdstad, bieden we ook nog twee parcours aan van 75 km en 50 km zodat iedereen zijn gravelhart ophalen.