Afstand
1 km walk, 5 km run, 5 km walk, 10 km run, 10 km walk, 20 km run
Prijs
€ 0.00

Over dit evenement

Let’s move for Parkinson

Hartelijk dank voor je hulp om het onderzoek naar de ziekte van Parkinson onder de aandacht te brengen en te steunen.

Of je nu deelneemt voor jezelf, voor een dierbare of voor de volgende generatie, wij hopen dat je zal genieten van de uitdaging om een virtueel parcours door België te wandelen of te lopen met behulp van de MyTrace-app.

Je volledige 'bijdrage' zal worden gebruikt om onderzoek naar een geneesmiddel voor parkinson te financieren en we hopen dat je ook je familie en vrienden zal aanmoedigen om bij te dragen en zo het tempo van wetenschappelijke ontdekkingen te versnellen.

Tijdens het parcours zal je aanmoedigingen en getuigenissen van de parkinson-gemeenschap horen en op het einde ontvang je een digitale medaille. Deel deze met trots op sociale media en inspireer zo anderen om hun eigen persoonlijke uitdaging aan te gaan!

Veel succes, bedankt voor je donatie en vooral veel plezier!   

 

 

INFORMATIE OVER HET EVENEMENT: WAT KUNT U VERWACHTEN

Hoe? Wanneer? Waar?

 • Je kiest zelf waar en wanneer je loopt of wandelt: tussen 13 mei en 30 mei.
 • Je kiest je afstand: 1 km; 5 km; 10km of 20km.
 • Je loopt/wandelt waar je wil: vertrekken aan je voordeur, op je favoriete parcours of rondjes op de atletiekpiste?
 • Wij voorzien elke dag verschillende starturen: 08:00; 10:00; 13:00; 14:00; 15:00; 19:00 en 20:00.
 • Je start op hetzelfde tijdstip als de andere deelnemers in jouw golf. Je ziet de andere lopers niet, maar je weet dat je niet alleen loopt!
 • Daag je loopbuddy’s, collegas of vrienden uit, schrijf je in voor dezelfde golf en volg elkaar virtueel in de MyTrace-app.

Wat zal je horen?
Onze sprekers bouwen de spanning op naar de start en nemen je verder mee op sleeptouw.

 • Elke kilometer hoor je je afgelegde afstand, tussentijd en/of je positie in de wave.
 • Onderweg zorgen we voor interessante en inspirerende animatie om je naar de finish te loodsen, met speciale boodschappen van Parkinson-onderzoekers, patiënten en bekende Belgen zoals Marlène de Wouters, Koen Naert, Gunther Neefs, Sven Nys, Maarten van Gramberen en Paul Vandenbosch.
 • De wereldberoemde DJ's Dimitri Vegas en Like Mike stelden speciaal voor Let’s Move for Parkinson een Spotify-lijst samen om je te motiveren en vol te houden.

Hoor ook aanmoedigingen van je dierbaren
Zelfs je partner, familie, vrienden of collega's… kunnen een boodschap voor je inspreken die alleen jij hoort tijdens je run. Je zal een persoonlijke link ontvangen in de bevestigingsmail na je registratie. Deel die met je fanclub. Extra energie gegarandeerd!

Mooie herinneringen
Na je finish, ontvang je een wedstrijdverslag met:

 • Je resultaat.
 • Foto’s van het parcours.
 • Je tussentijden per kilometer.
 • En je persoonlijke berichten.
 • En, uiterraad, krijg je ook een virtuele medaille die je trots kan delen op je sociale media!

Volgende stap?
Schrijf je in en spoor je familie, vrienden en collega's aan om hetzelfde te doen. Samen kunnen we helpen een geneesmiddel voor de ziekte van Parkinson te vinden!

 

 

STEUN AAN PARKINSON

Je volledige bijdrage aan dit initiatief zal gebruikt worden om wetenschappelijk onderzoek te ondersteunen. De fondsen zullen ingezet worden op beloftevolle, Europese projecten die erop gericht zijn een oplossing voor Parkinson te helpen vinden, en die nood hebben aan financiering. Ondersteunde projekten worden gekozen in samenwerking met de experten van de wereldwijd erkende Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research.

In het winkelkarretje zal je uitgenodigd worden om een bijkomende gift te doen. Aarzel niet om daarop in te gaan om zo het tempo van wetenschappelijke ontdekkingen te versnellen. Alvast enorme dank!! Giften via deze website zijn niet fiskaal aftrekbaar.

 

 

PERSOONSGEGEVENS

*Stop Parkinson vzw en Demoucelle Parkinson Charity vzw zijn medeorganisator van het MyTrace evenement: Let’s Move for Parkinson. Door deelname ga je akkoord dat je persoonsgegevens (naam, e-mail) gedeeld worden met Stop Parkinson en de Demoucelle Parkinson Charity met het oog op de communicatie door deze charities.


DOWNLOAD MYTRACE