Afstand
10 km, 21 km, 42,195 km
Prijs
€ 0.00

Over dit evenement

Runners’ lab Flandrien Race

RUNNERS’ LAB FLANDRIEN RACE

Runners’ lab pakt op 1 en 2 mei uit met een bijzondere, virtuele loopwedstrijd over 10, 21 of 42 kilometer. De Runners’ lab Flandrien Race zal al je verwachtingen overstijgen, want letterlijk alles is mogelijk tijdens dit virtueel evenement.

Een virtueel loopevenement is lang niet hetzelfde als een fysiek evenement zou je kunnen denken. Wij hopen dat je daar na de Runners’ lab Flandrien Race helemaal anders over denkt. Met de hulp van een revolutionaire app hoopt Runners’ lab je even helemaal te doen vergeten dat je niet door een bruisende stad loopt en omringd wordt door duizenden andere lopers. Dankzij de app zal je van de ene verrassing naar de andere lopen.

Dankzij deze tips & tricks staan jij (en je telefoon!) 100% klaar aan de start!

Loop virtueel met #teamrunnerslab doorheen het mooie Vlaanderen

Welke afstand je ook kiest en welk parcours je ook voor jezelf uitstippelt, op spectaculaire wijze zal je heel Vlaanderen doorkruisen en loodsen we je voorbij tal van bekende locaties. Van de zee tot het verre Limburg in enkele kilometers. Het zou zomaar kunnen.

Tijdens de Runners’ lab Flandrien Race zal je op geen enkel moment de supporters aan de zijlijn missen. Van begin tot eind zal je namelijk kunnen rekenen op de steun van kennissen, #teamrunnerslab en een enthousiaste speaker. Die toptijd waar je misschien naar streeft lijkt meer dan ooit haalbaar, want je staat er letterlijk nooit alleen voor. Verwacht je alvast aan het volgende:

  • Trommel je vrienden en familie op om op voorhand een persoonlijke boodschap in te spreken die jij alleen ergens op je route te horen krijgt.
  • Of je nu racet tegen de tijd of de afstand probeert af te leggen, een enthousiaste speaker zal samen met #teamrunnerslab jou continu bijstaan met aanmoedigingen en leuke verhalen. Die fictieve eindmeet zal dichterbij zijn dan je denkt.
  • Runners’ lab voorziet eveneens een playlist die net voor dat extraatje kan zorgen.
  • Onderweg krijg je dankzij de MyTrace-App regelmatig updates over het aantal kilometer dat je al overbrugd hebt, hoe lang je al onderweg bent en rond welke positie je jou bevindt ten opzichte van de anderen in jouw wave. Je mag je tegenstanders dan wel niet zien, ze zijn er zeker.

Kostprijs deelname

Runners’ lab biedt deze wedstrijd helemaal gratis aan. Bij het vervolledigen van je inschrijving krijg je in het winkelmandje de optie om het Runners’ High pakket (10 euro) toe te voegen. De opbrengst hiervan gaat integraal naar Sportaround vzw, een organisatie die alles in het werk stelt om elk kind de mogelijkheid te geven om te sporten en waarvan Runners’ lab trotse partner is.

Het Runners’ High pakket (10 euro) kan je extra toevoegen tijdens je check-out. Kies je voor deze optie, dan krijg je twee weken na het evenement ook een fysieke medaille thuis toegestuurd.

Kies je wedstrijddag en wave en schrijf je vervolgens in voor deze virtuele loopervaring

Schrijf je nu in voor deze unieke, virtuele loopervaring in het eerste weekend van mei 2021. Selecteer de gewenste dag, je wedstrijdafstand en de wave waarin je wil starten. Per afstand kan je kiezen uit volgende starturen:

  • 10 km: Wave om 9u00, 10u00, 14u00, op zaterdag eveneens mogelijk om 18u00
  • Halve marathon: Wave om 9u00, 10u00, 14u00, op zaterdag eveneens mogelijk om 18u00 
  • Marathon: Wave om 9u00 en 14u00

Inschrijven kan t/m een uur voor elke startwave. Na je inschrijving hoef je enkel nog de MyTrace-App te downloaden, je parcours uit te stippelen en te zorgen dat je op de wedstrijddag met frisse benen en oneindig veel enthousiasme klaarstaat aan de startlijn.

 

 

DOWNLOAD MYTRACE